A Gerbeaud Émile-ről elnevezett pasaréti Émile Ház a budai oldal egyik meghatározó törzshelye. Egy háromszintes villa épület, amely tágas zöld kerttel, egy kávézó-pékséggel, az elegáns Szalonnal, valamint az üzleti meetingek és tréningek számára fenntartott Szeparé résszel többfunkciós rendezvénytérként különleges kulináris színtér a budai dombok között.

Kert

Ahogy az első napsugarak kisütnek, Émile kertjében fogadjuk vendégeinket. A cabanákban akár órákig is lehet élvezni a napsütést, madárcsicsergést és a különféle frissítőket.
Kertünk tökéletes helyszín meghitt családi és hangulatos céges rendezvényekre egyaránt, minden nap 22 óráig.

Állófogadás: 60 fő
Körasztalos elrendezés: 40 fő
Széksoros elrendezés: 35 fő

Szalon

A ház emeleti részén található a Szalon, ahol a reggelit, ebédet, vacsorát és a varázslatos ,,Émile teadélutánt” kínáljuk.
A Szalonból nyíló Kis szalonunkat zártkörű ebédre, üzleti megbeszélésekre, vagy szűkebb családi eseményekre alakítottuk ki. 10 vendéget tudunk ebben a szalonban fogadni, azonban a nagy szalonnal közösen is használható.

Alapterület (Nagy Szalon): 55 nm
Alapterület (Kis Szalon): 16 nm
Állófogadás: 50 fő
Körasztalos elrendezés: 40 fő
Széksoros elrendezés: 35 fő
Iskolapad: 30 fő
U-alak: 30 fő

Szeparé

Legfelső szinten lévő Szeparé különtermünkben is fogadjuk vendégeinket, ahol a privát teraszra kilépve csodálatos panoráma tárul elénk a budai dombokra.
A terem ideális helyszín kisebb létszámú családi ünnepek, üzleti meetingek, tréningek számára egyaránt.

Alapterület: 34 nm
Állófogadás: 20 fő
Táblaasztal: 18 fő
Széksoros elrendezés: 18 fő