A nap, amikor két lélek egymásra talál és örök hűséget fogadnak. Emlékeztek még az első pillantásokra, érintésekre, az első csók varázsára, az első közös nyara- lásra, majd arra a bizonyos kérdésre és az Igenre? Reméljük, szívesen tekintetek vissza ezekre a meghatározó pillanatokra, és ugyanilyen boldogsággal gondoltok majd vissza életetek első napjára, mint férj és feleség.

A nap, amelyről már akár gyerekkorotok óta álmodtatok, most végre valósággá válik.
Mi pedig itt állunk mögöttetek és segítünk, hogy ezen a napon csak egymással és szeretteitek- kel kelljen foglalkoznotok!

Nagy nap Émile-nél

Az a bizonyos nagy nap meghitt családi és baráti körben … Émile háromszintes villája a tökéletes álomesküvő helyszíne akár 40 főig.

A legfelső szinten lévő Szeparé különtermünk eszményi helyszínül szolgálhat az esküvői készülődéshez a menyasszony vagy a vőlegény részére. A teremhez tartozó privát teraszra kilépve csodálatos zöld panoráma tárul elénk, amely ideális helyszín lehet a first look fotók elkészítéséhez.

Romantikus ceremónia a buja, zöld kertben, majd ünnepi vacsora a Szalonban, és tánc a Cacaóban. Erről szól az álomesküvő Émile-nél.

Esküvő a Gerbeaud Házban

A Vörösmarty téri Gerbeaud Ház ideális lokáció a belváros szívében, az újjávarázsolt téren, ahova a vendégek akár még saját kisföldalattival is érkezhetnek.

A kávéház kristálycsillárokkal díszített impozáns Arany szalonja méltó környezetet biztosít az „igen”-ek kimondásához. A ceremóniáról csak pár lépés egy pohár pezsgő kíséretében a vacsora helyszíne.

A Gerbeaud Ház üvegtetővel fedett belső udvarán kialakított, 2020 első hónapjaiban megújult rendezvénytér, az Átrium a modern és stílusos, ugyanakkor bensőséges hangulatú esküvői vacsorák impozáns helyszíne akár 100 főig. Tánctér, részlegesen szeparált helyiség a vendéglátáshoz vagy más kísérő programokhoz és saját vetítéstechnika is rendelkezésre áll a tökéletes estéhez.

Lánybúcsú

Legyen szó egy kellemes brunch-ról vagy egy közös délutáni/esti programról, a hangulatos helyszínt, az ízletes ételeket és remek italokat mi biztosítjuk.

Babaváró

Tortával, sütivel, egyedi dekorációval segítünk, hogy meghitt és vidám legyen az ünneplés!


 


 

Gyerekzsúr

Ünnepeljük a gyerekeket! Programötletekkel, a gyermek és felnőtt vendégeknek is ízletes és egészségtudatos ételekkel várjuk a kisebbeket és nagyobbakat. Helyszíneink gyerekbarátok, az Émile-ben gyermeksarok is várja a legkisebbeket.

A négylábú kedvenceket egyaránt szívesen látjuk.