Történetünk

A Gerbeaud Catering arra a több mint 160 éves múltra épül, amely a Gerbeaud név mögött áll. A Gerbeaud története 1858. október 14-én kezdődött, amikor Kugler Henrik megnyitotta cukrászatát a mai József Nádor téren. Az üzlet egészen 1870-ig itt működött, amikor is Kugler áttette székhelyét a mai Vörösmarty térre.

Csapat

A vendéglátás az emberekről szól. A vendégekről, és azokról, akik ezt az élményt nyújtják számukra. A rendezvények előkészítése, szervezése és lebonyolítása során csapatunk minden tagja felkészült és tapasztalt szakemberekből áll.

Gerbeaud minőség

MEGÚJULÓ. ÖRÖK. MAGÁVAL RAGADÓ. EMLÉKEZETES. LEGENDÁS. A MIÉNK. ÉRTÉKTEREMTŐ. PÁRATLAN. NYÜZSGŐ. GAZDAG MÚLTÚ. A legmagasabb minőségű, valóban prémium alapanyagok használatán túl ezt is jelenti a Gerbeaud Minőség. Ebben a szellemiségben dolgozunk nap mint nap, nemcsak ügyfeleink, hanem a saját belső elvárásainknak is megfelelve.

Referencia

Hazai és külföldi partnereinknek köszönhetően az elmúlt több mint húsz évben számos családi és üzleti eseményre vittük el a Gerbeaud élményt legyen szó meghitt, boutique jellegű rendezvényekről vagy többszáz fős gála eseményekről.