Átrium

A Vörösmarty téri Gerbeaud Ház egy üvegtetővel fedett belső udvart rejt, ahol a 3 teremből álló többfunkciós rendezvénytér – az Átrium – üzleti reggelik, gálavacsorák, díjátadók, koktélfogadások, workshopok és konferenciák számára biztosít modern és stílusos, ugyanakkor bensőséges hangulatú helyszínt.

Szalonok

Az Arany szalon a több mint 160 éves kávéház bal oldali részén helyezkedik el. A kávéház egyik legszebb szalonja, amely nevét a falakat borító arany selyemtapétáról kapta. A Kis szalon a kávéház jobb oldali részen található, és részlegesen leválasztható a további szalonoktól.

Émile

A Gerbeaud Émile-ről elnevezett pasaréti Émile Ház a budai oldal egyik meghatározó törzshelye. Egy háromszintes villa épület, amely tágas zöld kerttel, egy kávézó-pékséggel, az elegáns Szalonnal, valamint az üzleti meetingek és tréningek számára fenntartott Szeparé résszel többfunkciós rendezvénytérként különleges kulináris színtér a budai dombok között.

Kitelepülés külső helyszínekre

A csúcsminőségű vendéglátás a rendezvények egyik kulcsfaktora. A kulináris élmény alapvetően meghatározza egy esemény hangulatát – a stabil konyhai háttér, termelőműhely, a saját pékség és cukrászda, megújult eszközeink, valamint a felkészült és tapasztalt szerviz csapat garantálja a Gerbeaud minőséget külső helyszínen megvalósuló rendezvényeinken is. Megrendelőinknek köszönhetően az elmúlt években Budapest számos izgalmas épületébe vittük el a Gerbeaud minőséget, és folyamatosan kutatjuk az újabb helyszíneket. Egyedi tematikák, kreatív koncepciók kidolgozásában és megvalósításában is nagy lelkesedéssel és felkészült szolgáltatói háttérrel segítjük partnereinket.