Konferencia

Félnapos és egésznapos konferencia csomagajánlatainknak köszönhetően vendégeink megkóstolhatják a Gerbeaud saját pékségében készült sós és édes finomságokat. A könnyű, változatos ebéd keretében zsenge zöldségek, ropogós saláták, hideg előételkóstoló, levesek, valamint friss húsok és halak választéka várja a vendégeket egyenesen a piacról. Külön figyelmet fordítunk arra, hogy rendezvényeinken a vendégek ízelítőt kapjanak a Gerbeaud legendás desszertjeiből. Egy jól sikerült konferenciának elengedhetetlen szereplője a minőségi kávé élménye. Büszkék vagyunk rá, hogy a soproni One Eleven specialty kávépörkölő számunkra összeállított blendjét kínálhatjuk vendégeinknek.

Büfé

Executive chefünk különleges figyelmet fordít arra, hogy lehetőség szerint minél inkább hazai, szezonális és friss alapanyagokból, a korszerű táplálkozási elvek mentén kínáljunk széles választékot minden fogásra. Az ételek esztétikus tálalását saját tervezésű, egyedi büféasztalok és megújult tálalóeszközök teszik még korszerűbbé.

Superfood

Superfood menünk olyan alapanyagokra fókuszál, amelyek az egészségtudatos táplálkozás és életmód elengedhetetlen hozzávalói. Ajánlatunk elérhető reggelikre vagy akár teljes büféétkezésre is.


 

Gálavacsora

3-4-5-6 fogásos tányérszervizes étkezések a menühöz illeszkedő italsorral – azokra az eseményekre, ahol van idő és tér megélni és vendégeinkkel megosztani a kulináris élményeket.


 

Fingerfood

Hideg, meleg falatok, koktéldesszertek állófogadásokra. Izgalmas alapanyagok, kifinomult ízvilág, esztétikus megjelenés teszi egyre népszerűbbé ezt az étkezési formát, amely kreatív terepet kínál chefjeink alkotókedvének bemutatásához is.


 

Barbecue

Émile kertje ideális nyári kerti party helyszín. Barbecue menüinket családi és corporate eseményekre is ajánljuk.


 

Desszertek

A Gerbeaud több mint 160 éves know-how-jának, a magyar cukrászat hagyományos alapanyagainak, valamint a modern eljárások és technológiák felhasználásával készítjük ma is legendás desszertjeinket. Rendezvényeinken a tradicionális és közkedvelt édességeken túl legújabb kreációinkat is bemutatjuk. Desszertasztalunk bármilyen rendezvény éke lehet a Gerbeaud házon belül és azon túl egyaránt.

Ajándék

Egy különleges ajándék kiemelt figyelmet, értéket és gáláns gesztust jelent. Manufakturális jelleggel, kézzel készített bonbonjaink, a Gerbeaud Émile által meghonosított macskanyelv és konyakmeggy, valamint további válogatott ajándékaink exkluzív csomagolásban egyedülálló meglepetést nyújtanak.

Bor- és italkínálat

Ételeink és desszertjeink mellett ugyanolyan gondos figyelmet fordítunk arra, hogy kiváló minőségű, limitált palackszámú, válogatott magyar termelőktől származó borokkal, színvonalas égetett szeszekkel és további alkoholos, illetve alkoholmentes italokkal kínáljuk vendégeinket.