400 fős felszolgált vacsora a Várkert Bazárban

Egy francia corporate partner incentive programjának gálavacsorája a Várkert Bazárban. 400 vendég, háromfogásos tányérszervizes vacsora, majd hajnalig tartó party.


 

PWC állófogadás a Szépművészeti Múzeumban

A PWC éves Magyarországi Vezérigazgató Felmérésének bemutatása a Szépművészeti Múzeumban. 150 fő részére biztosítottuk a cateringet hideg-meleg falatokkal, desszert kínálattal. A rendezvényen különös hangsúlyt kapott a környezettudatosság, amelyet az ételek és a dekoráció összeállításakor is figyelembe vettünk.


 

A Gerbeaud 160 éves jubileumi vacsorája a Szépművészeti Múzeumban

A Gerbeaud 160. születésnapját, a 110 éves Szépművészeti Múzeum pedig a Román Csarnok újranyitását ünnepelte 2018. október 30-án egy izgalmas vacsorán. Budapest két ikonikus épülete forrott össze ezen az estén, amelyhez méltóan a Gerbeaud készítette a cateringet, az Onyx étterem pedig a welcome falatokért volt felelős.

Egy minimalista ételkiállítás egy neoreneszánsz kiállítóteremben, ahol a kontrasztosság jegyében minden ételt hófehér közegbe helyeztünk, hogy hófehérbe öltözött szakácsok tálalása után feketébe öltözött pincérek szolgálhassák fel azokat. A kapocs egy olyan jelrendszer volt (ferde vonalak, keresztek, körök), amelyek a Román Csarnokban fellelhető motívumok modern leképezései, és amelyek a szakácsoknál jelvények, a pincéreknél pedig tetoválás formájában jelentek meg.

Díszvacsora a Kossuth díjazottak tiszteletére

A Kossuth-díjjal kitüntetettek részére a Pesti Vigadóban rendezett 400 fős gálavacsorán négyfogásos menüt kínáltunk tányérszervízzel, magyar borpárosítással, a Herendi Porcelánmanufaktúra Apponyi mintás étkészletében. A menü összeállításakor kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy hazai termelőktől származó alapanyagokkal dolgozhassunk. A vacsorát a One Eleven kávémanufaktúra által pörkölt Gerbeaud kávéból a baristák által készített kávékülönlegességek zárták.

Esküvő a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban

Minden esküvő különleges számunkra, hiszen hónapokig együtt készülhetünk az esküvői pár közös életének meghatározó napjára. A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban megrendezett 50 fős esküvőn mind a ceremóniára, mind az esküvői vacsorára az épület csodálatos termeiben került sor. Megtiszteltetés számunkra, hogy a kulináris élményekről mi gondoskodhattunk.